__MaRcIn__ Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 witam, zasiałem nasiona muchołówki w przezroczystym pojemniku. czy to nie przeszkadza? chodzi o to że słońce wysusza przez nią torf (tak sądzę). i jeszcze jedno pytanie: czy rośliny wyrosną jeśli je lekko (na 1 mm) przysypałem torfem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Pojemnik przeźroczysty niczemu nie przeszkadza. A co do nasion to nie wiem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Jeśli to jest 1mm to myślę, że chociaż parę wykiełkuje, aczkolwiek na pewno mniej niż normalnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 1mm nie powinien im zaszkodzic jednak może być tak ,że spowolni tępo kiełkowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__MaRcIn__ Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi