ArturP Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Trzymałem ją na nasionka i mam co chciałem. I nawet roślinka troche przezyje bo nowe liście wypuszcza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 No to ją jeszcze zapyl żeby nasionka były. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 a właśnie jak to jest z tą muchołówką. Bo wszędzie piszą ze do zapylenia są potrzebne dwa okazy. A to przeciez nie prawda. Ja kiedys zapyliłem a miałem tylko 1 ped kwiatowy do dyspozycji. Nasionka sie zawiązały tylko ze jakoś to tak wtedy wyszło ze ich nie wysiałem i mi przepadły. Wzeszły by czy nie?? A jak tak to coś konkretnego by wyrosło czy jakies słabe roślinki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Teoretycznie może być jedna roślina, ale potomstwo będzie słabsze. Jak ktoś chce mieć zdrowe silne rośliny to powinien mieć dwie niespokrewnione muchołówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Cześć pewnieby wykiełkowała, ale % kiełkowatości na pewno byłby mniejszy i rośliny słabsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 No ja mam jedną księżniczkę, może cuś wykiełkuje.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi