jkwiatek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 A więc zastanawia mnie czy można by zastąpić stratyfikacje w lodowce kwasem GA3? Interesuje mnie jaka jest szybkość kikowania lodówka/GA3 i jaki jest % kiełkowania lodówka/GA3 Pozdrawiam j Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Tak można zastąpić stratyfikację na kwas GA3. Co szybkości kiełkowania i % kiełkowalności niestety nie mam żadnych konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 a ile je trzeba w tym kwasie GA3 trzymać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Ja słyszałem że 24 godziny, ale nie jestem pewien . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Ja słyszałem że 24 godziny, ale nie jestem pewien . Tak 24h w roztworze 0.1% kwasu ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi