lolek16 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) MAM pytanko czy znajde na TYM forum jakiegos kolekcjonera roślin owadożernych z kielc lub okolic?? :: Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez lolek16 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Tak ... GrzegorzP.J >>> http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Zobacz-...rofil-m984.html M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 skąd dokładnie jesteś?? najbardzej mi chodzi ze jak by ktoś miał cos do sprzedania z kielc to ja moze bym coś zakupił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Faktycznie był Grzesiu, ale jakoś sie teraz nie udziela, napisz do niego na email Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi