xszymonx Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 tak pomyślałem że jakby każdy zaznaczył na mapie gdzie +/- mieszka to może by się okazało że mieszkamy bliżej niż nam się wydaje a tak to nie każdy ma wpisane skąd jest, i nie każdemu nazwa miejscowości dużo mówi, tak więc dodaję pustą mapę i mapę gdzie jest zaznaczone moje miejsce zamieszkania, mam nadzieję że się przyłączycie :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Trochę to nie wypali bo nie wiadomo kto będzie gdzie zaznaczał gdyż jest kilka kolorów poza tym pomiesza się. nie bedzie wiadomo kogo dana kropka przy dajmy na to 30 kwadracików. Już poprawione Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 chodzi o to że masz zaznaczyć na pustej mapce, wtedy się nie pomyli, bo na każdej będzie jedna kropka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem co komu przyjdzie po takich mapkach. Wiem że był kiedyś temat podzielony na województwa i można się było dopisywać. Może warto to odkopać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Ten temat został wywalony gdy były już admin stworzył wyszukiwarke według miejsca zamieszkania, ale nowi admini ją chyba skasowali i nie ma nic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Łooo Jezusie z Nazaretu.. niech se będzie. Ludzie lubią w takie cos sie bawić to niech się bawią noo.. ;D ja tez lubię ^^ przynajmniej można jakoś trochę nudy zabić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 No właśnie ! a ta wyszukiwarka to była fajna rzecz. W takim razie trzeba napisać nowy temat. Na pewno będzie to lepsze niż takie mapki. Kto się tym zajmie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A moge i ja się tym zająć jak nie ma chętnych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 No to do roboty... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) A ja zastanawiam się czy nie było by ciekawie użyć mapy google i tam wstawiać swoje tabliczki z nickiem? Jak znajdę gdzieś przykład takiej mapy rzucę linka. ------------------- O! O czymś takim myślałem: http://forum.muzyka.pl/googlemap.php W chwili obecnej nie mam czasu się tym zająć ale może jest osoba która stworzy taka mapę (o ile jest takie zapotrzebowanie). Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Ciekawiej by było ale na stworzenie takiego czegos jestem chyba za głupia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 pomysł pierwsza klasa,tylko kto sie podejmie jego realizacji??ja nie umiem niestety... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 próbuje coś kombinować, jak coś mi wyjdzie albo nie wyjdzie to zamelduję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Ten pokazany to akurat gotowy moduł pod forum "Google Map Mod" o ile się nie mylę. Wszystko w sumie zależy od administracji, znalezienia odpowiedniego modułu i zaplikowanie go do forum. Można ręcznie wklepywać poszczególne lokalizacje w mapie z google map ale to trochę bez sensu. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Jest mapa w temacie z lokacjami, sorry marrom ale dla mnie twój ostatni post jest po chińsku Nie bardzo wiem o co chodzi, ale tak generalnie to mi tam nie przeszkadza ręczne wklepywanie danych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi