Skocz do zawartości

Skąd Jesteście? -dyskusja nad formą zapisu informacji

xszymonx

Rekomendowane odpowiedzi

tak pomyślałem że jakby każdy zaznaczył na mapie gdzie +/- mieszka to może by się okazało że mieszkamy bliżej niż nam się wydaje :P a tak to nie każdy ma wpisane skąd jest, i nie każdemu nazwa miejscowości dużo mówi, tak więc dodaję pustą mapę i mapę gdzie jest zaznaczone moje miejsce zamieszkania, mam nadzieję że się przyłączycie :rolleyes:

post-2578-1208803627.gif

post-2578-1208803647.gif

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę to nie wypali bo nie wiadomo kto będzie gdzie zaznaczał gdyż jest kilka kolorów poza tym pomiesza się. nie bedzie wiadomo kogo dana kropka przy dajmy na to 30 kwadracików.

post-627-1208804544.gif

Już poprawione ;)

Edytowane przez Kuba
Odnośnik do odpowiedzi

Łooo Jezusie z Nazaretu.. niech se będzie. Ludzie lubią w takie cos sie bawić to niech się bawią noo.. ;D ja tez lubię ^^ przynajmniej można jakoś trochę nudy zabić.

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zastanawiam się czy nie było by ciekawie użyć mapy google i tam wstawiać swoje tabliczki z nickiem? Jak znajdę gdzieś przykład takiej mapy rzucę linka.

-------------------

O! O czymś takim myślałem: http://forum.muzyka.pl/googlemap.php

W chwili obecnej nie mam czasu się tym zająć ale może jest osoba która stworzy taka mapę (o ile jest takie zapotrzebowanie).

Edytowane przez marrom
Odnośnik do odpowiedzi

Ten pokazany to akurat gotowy moduł pod forum "Google Map Mod" o ile się nie mylę. Wszystko w sumie zależy od administracji, znalezienia odpowiedniego modułu i zaplikowanie go do forum. Można ręcznie wklepywać poszczególne lokalizacje w mapie z google map ale to trochę bez sensu.

Edytowane przez marrom
Odnośnik do odpowiedzi

Jest mapa w temacie z lokacjami, sorry marrom ale dla mnie twój ostatni post jest po chińsku :D Nie bardzo wiem o co chodzi, ale tak generalnie to mi tam nie przeszkadza ręczne wklepywanie danych.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.