Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Jakieś 2 tyg. temu zapyliłem swoją muchołówkę. Czy po zdjęciach da się rozpoznać czy zapyliłem? Acha czy bardziej opłaca mi się pociąć łodygę i z niej uzyskać młode, czy z nasion? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Trudno cokolwiek powiedzieć ... Zrób lepsze zbliżenie ... Tak jak pisałem nie znam sie na mucholówkach, ale wydaje mi sie ze są tam nasiona ... EDIT: Skoro po 2 tyg. pęd kwiatowy nie usechł to znaczy ze pomyślnie zapyliłeś i powinny być nasiona ... M-M2 Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Mój aparat nie pozwala zrobić lepszych zdjęć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Tak jak Ci pisałem ... Skoro pęd nie usechł to widocznie coś tam jest ... Poczekaj niech wypowie sie ktoś kto sie na tym zna ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Wg mnie będą, bo kwiatki cały czas są zielone, szczególnie liczy się dno kwiatu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Poczekaj to się dowiesz. Dojrzałe nasionka będą małe (około 1 mm) czarne i błyszczące. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi