Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.. Posiadam 3 rosiczki na dwuch (są jescze małe) mam kropelki zwane chyba kropelkami trawiastymi.. Na najwiekszej zas nie mam. Niewiem czy to przez złą hodowle z mojej strony czy też powodem jest to, że jest z innego gantunku nież pozostałe dwie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Za mało wiemy o rosiczkach i o warunkach hodowli, tu nie ma jasnowidzów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Temat wałkowany ... Poszukaj na forum ... Szukaj Podaj warunki hodowli... > Gdzie stoi roslina > Ile lejesz wody > Itp. Jak dopiero kupiłes to pewnie "spadły" po transporcie, a jeśli nie to mało światła ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 skad wiesz ze ktos nie wie .. moze tylko ty jestes nie doswiadczony/a Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 Stoi na oknie wshodzim duzo podlewam zawsze ma wilgotny torf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 A gatunki jakie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Kiepskie stanowisko na rosiczke ... Południowy parapet ... i 1 cm w podstawce ... BTW. Czy ja wiem czy Szamanka jest niedoświadczona ... Hmmm ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 kurcze niwiem jak sie nazywaja.. ta ktora nie ma kropelek ma czerone wloski :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Zdjęcia zapodaj to zidentyfikujemy, 90% gatunków rosic ma czerwone włoski. Aczkolwiek prawdopodobnie roślina bardziej wymęczona niz dwie pozostałe + kiepskie warunki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 nie wiem gdzie aparat a z komy nie wyrazne.. postaram sie jutro podac gatunki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 a mam pytanko czy jak nie ma tych kropelek to nie moze lapac much?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Nie ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Nie może. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi