Quintessence Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Hejka. Mam pytanie. Jak wygląda paczka zabezpieczająca rośliny?Nie zniszczą się one w drodze? Czekam juz miesiąc na rośliny i nic :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 z tego co wiem nie tylko ty, ja dostałem po ponad TYGODNIU!!!! :angry: a na dodatek najprawdopodobniej nie to co miało być, rośliny są wysyłane w foliowych torebkach i mają trochę wody Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Jeśli czekasz już miesiąc to albo paczka zginęła, albo nepenti po prostu nie wysłało paczki. Skontaktuj się z firmą. Szymon, nie bulwersuj się tak, jeśli paczka szła tydzień to to wina poczty a nie firmy, jeśli czekałeś na wysyłkę tydzień to jakby ci się chciało przeczytać regulamin wiedziałbyś, że paczki wysyłane są dwa dni w tygodniu, i jeśli wpłata nie dotrze do piątku to wysyłają ci w jeszcze następnym tygodniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Było sto razy, w sprawach niedochodzących przesyłek i innych zapytań pisać na: bohemica-plants@rosliny-owadozerne.pl - FIRMA roslinyowadozerne@gmail.com - EMAIL NA TELEFON, często sprawdzany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 pisałem do Łukasza i on przekazał reszcie co mają wysłać, tylko że mieli wysłać "Shark's teeth" a dostałem to co na zdjęciu, David kazał czekać, chociaż ja jestem pewien że to nie "Shark's teeth", a jak spytałem o nazwę gratisu to napisali TO MA NA SLONCU BYT BARZO CZERWONA MUCHOLOWKA, KTURA MA TRAPS CZERWONE Z > DWUCH > > > STRON !!!! I RESZTE LISTA ZIELONE. nie wiem co to ma być ale wygląda ciekawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 10 Maja 2008 Autor Share Napisano 10 Maja 2008 chyba codziennie pisze do nich mejle xD jedna paczka w ogole nie doszła, bo to wina poczty...druga to powiedzialem, zeby wysłali w poniedziałek, ten co był...i jakoś nie wysłali...masakra...Ci co mają na allegro to jakoś od razu im wysyłają szymon a to ci zapewne napisał ten facet z Czech ;p jak wysyłane w foliowych woreczkach? one nie są w doniczkach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Z zagranicy rośliny przychodzą bez podłoża często w samym mchu, w woreczku w celu utrzymania wilgoci. Nie jest to nowość i jak do tej pory nie spotkałem się z innym sposobem wysyłek roślin owadożernych z za granicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 to jest po prostu skandal... miesiąc bez roślin... i na dodatek nie odpisują na mejle... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 To jest ten nowy wizerunek "nepenti" jak widać słowa łukasza jak zawsze rzucane na wiatr i nie się głup... cieszą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 napisał mi, ze we wtorek wysłali ;p ciekawe ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Czy po zakupach na stronie internetowej sklepu i wybraniu opcji płacenia prze odbiorze trzeba wysyłać tam jakieś potwierdzenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 nie, zalezy czy chcesz ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinkolano Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Hmm jest ktoś kto niemiał problemów przy zamawianiu ZE SKLEPU (nie z allegro)? Chciałbym zamówić kilka roślinek no ale trochę sie obawiam jak czytam te wszystkie posty na forum... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 (edytowane) Słuchajcie prawda jest taka ,że dawid nie nadąża z zrealizacja zamówień. Bohemica nie jest jego podstawową pracą ,a tylko rozwiniętym hobby więc bądzcie wyrozumiali. Jezeli paczki niedochodza w przeciagu 2 tyg to wtedy reklamujcie ,a nie po 2 dniach (sam wczoraj slyszalem rozmowe z osoba ktora zamowila rosliny w czwartek a w sobote juz skladala reklamacje;-/ jak dla mnie jest to troche chore). Edytowane 18 Maja 2008 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 przyłączam się do Quintessense - już dwa tygodnie czekam na przesyłkę z nepenti i nic - meili już kilka wysłałem i też nic (w sensie nawet odpowiedzi nie ma)....wszyscy rozumiemy że wysyłki są np. we wtorki - tylko przydało by się określić jeszcze w który wtorek - bo napewno nie najbliższy po zapłacie.... ja również żałuję że kupiłem przez sklep - przez allegro już bym dawno miał.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi