Skocz do zawartości

Przesyłki, lub ich brak

Quintessence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

z tego co wiem nie tylko ty, ja dostałem po ponad TYGODNIU!!!! :angry: a na dodatek najprawdopodobniej nie to co miało być, rośliny są wysyłane w foliowych torebkach i mają trochę wody

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli czekasz już miesiąc to albo paczka zginęła, albo nepenti po prostu nie wysłało paczki. Skontaktuj się z firmą.

Szymon, nie bulwersuj się tak, jeśli paczka szła tydzień to to wina poczty a nie firmy, jeśli czekałeś na wysyłkę tydzień to jakby ci się chciało przeczytać regulamin wiedziałbyś, że paczki wysyłane są dwa dni w tygodniu, i jeśli wpłata nie dotrze do piątku to wysyłają ci w jeszcze następnym tygodniu.

Odnośnik do odpowiedzi

Było sto razy, w sprawach niedochodzących przesyłek i innych zapytań pisać na:

bohemica-plants@rosliny-owadozerne.pl - FIRMA

roslinyowadozerne@gmail.com - EMAIL NA TELEFON, często sprawdzany

Odnośnik do odpowiedzi

pisałem do Łukasza i on przekazał reszcie co mają wysłać, tylko że mieli wysłać "Shark's teeth" a dostałem to co na zdjęciu, David kazał czekać, chociaż ja jestem pewien że to nie "Shark's teeth", a jak spytałem o nazwę gratisu to napisali

TO MA NA SLONCU BYT BARZO CZERWONA MUCHOLOWKA, KTURA MA TRAPS

CZERWONE Z

> DWUCH

> > > STRON !!!! I RESZTE LISTA ZIELONE.

nie wiem co to ma być ale wygląda ciekawie

post-2578-1210367723.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

chyba codziennie pisze do nich mejle xD

jedna paczka w ogole nie doszła, bo to wina poczty...druga to powiedzialem, zeby wysłali w poniedziałek, ten co był...i jakoś nie wysłali...masakra...Ci co mają na allegro to jakoś od razu im wysyłają

szymon a to ci zapewne napisał ten facet z Czech ;p

jak wysyłane w foliowych woreczkach? one nie są w doniczkach?

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie prawda jest taka ,że dawid nie nadąża z zrealizacja zamówień. Bohemica nie jest jego podstawową pracą ,a tylko rozwiniętym hobby więc bądzcie wyrozumiali. Jezeli paczki niedochodza w przeciagu 2 tyg to wtedy reklamujcie ,a nie po 2 dniach (sam wczoraj slyszalem rozmowe z osoba ktora zamowila rosliny w czwartek a w sobote juz skladala reklamacje;-/ jak dla mnie jest to troche chore).

Edytowane przez paulo09
Odnośnik do odpowiedzi

przyłączam się do Quintessense - już dwa tygodnie czekam na przesyłkę z nepenti i nic - meili już kilka wysłałem i też nic (w sensie nawet odpowiedzi nie ma)....wszyscy rozumiemy że wysyłki są np. we wtorki - tylko przydało by się określić jeszcze w który wtorek - bo napewno nie najbliższy po zapłacie....

ja również żałuję że kupiłem przez sklep - przez allegro już bym dawno miał....

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.