edeks Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 czytałem, ze regular form bardzo rzadko się wybarwia... Moje za to robią się coraz bardziej czerwone, to znaczy, że utrzymuje je w dobrych warunkach? Czy po prostu taki róż to normalne u regular form?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Też tak mam i kestem ciekaw! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 u mnie kazdy regular sie wybarwia. Jak roslinka stori na sloncu to ma takie kolorki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba989898 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 U mnie wnętrza pułapek też się tak wybarwiają, niektóre pułapki wręcz otwierają się w ten sposób wybarwione, a muchołówka ma się dobrze. Więc pewnie to normalny objaw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Każdy regular się wybarwi jeśli zapewni się mu odpowiednie warunki. Wystarczy duuuużo słońca. A im rzadziej coś złapie tym lepiej się wybarwi w celu zwabienia ofiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Każdy regular się wybarwi jeśli zapewni się mu odpowiednie warunki. Wystarczy duuuużo słońca. A im rzadziej coś złapie tym lepiej się wybarwi w celu zwabienia ofiary. Sugerujesz, że sprawiam odpowiednie warunki?? To bardzo się ciesze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi