Skocz do zawartości

Pytanie

pawel-kr

Rekomendowane odpowiedzi

Ale kolega chce wykonywac na nich doswiadczenia na konkurs, czyli są koniecznie takie zaświadczenia.

Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem, powodzenia na maturze z polskiego.

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kolega chce wykonywac na nich doswiadczenia na konkurs, czyli są koniecznie takie zaświadczenia.

Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem, powodzenia na maturze z polskiego.

Jeśli robi na swojej hodowli to chyba nie potrzebuje... W końcu jego hodowla i może z nią robić co che... Gdyby robił jakieś doświadczenia w przyrodzie, to owszem...

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli robi na swojej hodowli to chyba nie potrzebuje... W końcu jego hodowla i może z nią robić co che... Gdyby robił jakieś doświadczenia w przyrodzie, to owszem...

Niestety ale muszę mieć dokumenty potwierdzające legalność roślin

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej nie zdyskwalifikowali, a mieli na to dwa lata. Może pomogło to, że napisałam, że kupiłam je w sklepie takim a takim. Chyba przez rok nie zmienili zasad...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.