pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Czy d. capensis jest chroniona w swoim naturalnym środowisku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Nie wiem na pewno ale pewnie wszystkie rosliny owadozerne sa chronione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 wszystkie owadożery są chronione !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 a jak zdobyć papiery potwierdzające ich legalonść? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 a po co ci te papiery ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 chciałbym na olimpiadę biologiczną zrobić pracę o owadożernych ale potrzebne mi są do tego papiery o legalności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 O ile wiem, to trzymanie ich w domu jest legalne. Nielegalne jest niszczenie ich w środowisku, lub przenoszenie ze środowiska do domu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Ale kolega chce wykonywac na nich doswiadczenia na konkurs, czyli są koniecznie takie zaświadczenia. Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem, powodzenia na maturze z polskiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 to jak z tymi papierami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 mi tez by się to przydało dla koleżanki bo robi prace na ten temat też na jakąś olimpiade biologiczną i chyba będa potrzebne papiery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Ale kolega chce wykonywac na nich doswiadczenia na konkurs, czyli są koniecznie takie zaświadczenia. Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem, powodzenia na maturze z polskiego. Jeśli robi na swojej hodowli to chyba nie potrzebuje... W końcu jego hodowla i może z nią robić co che... Gdyby robił jakieś doświadczenia w przyrodzie, to owszem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Jeśli robi na swojej hodowli to chyba nie potrzebuje... W końcu jego hodowla i może z nią robić co che... Gdyby robił jakieś doświadczenia w przyrodzie, to owszem... Niestety ale muszę mieć dokumenty potwierdzające legalność roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 To dziwne... Ja robiłam na olimpiadę biologiczną doświadczenia na capensisie i nic nie mówili o papierach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 7 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2008 Pisali że bez tego praca jest dyskwalifikowana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Mojej nie zdyskwalifikowali, a mieli na to dwa lata. Może pomogło to, że napisałam, że kupiłam je w sklepie takim a takim. Chyba przez rok nie zmienili zasad... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi