Lukasz_Nepenti Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Witaj {member_name}, Jezeli jestes z Warszawy mozesz nabyc nasze rosliny calkowicie bez kosztow wysylki. W niedziele wyjezdzam do szklarni w Czechach i moge zabrac rosliny ze soba spowrotem. Wracam w poniedzialek wieczorem, takze we wtorek bedzie je mozna odebrac osobiscie. Szczegoly po kontakcie e-mailowym na roslinyowadozerne@gmail.com Zainteresowane osoby prosze o wyslanie swoich danych (prosze o podawanie nr telefonu) oraz zamowienia z kodem rosliny, wielkoscia, nazwa i cena. UWAGA! UWAGA! UWAGA! Jezeli zbierze sie kilka osob ze slaska, rosliny moge dowiezc rowniez w Katowicach, wieczorem w poniedzialek, kolo autostrady jak bede wracal Zawsze wybieram super piekne rosliny o czym przekonalo sie juz kilka osob Uwaga nie jade TIREM! :-) Wyjezdzam w niedziele rano, wiec decyzje nalezy podjac do soboty do 20:00 e-mailem, potem mozna jeszcze wyslac smsa na +420605227449 do poniedzialku do ok 16:00 Pozdrawiam Łukasz Kostiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Kto chciał by coś odebrac w okolicach katowic?Ja jestem chętny:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Ja też byłbym chętny na odbiór w Katowicach, ale niestety mogę być najwcześniej o 20.00. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 ja wlasnie bede ok 20:00, rosliny beda posadzone. To dodatkowy atut takiego rozwiazania. Wybierzcie jakas ulice obok autostrady to sie tam pojawie np o 20:30. Jade Katowicką, wiec generalnie moze byc kazde miejsce na tej trasie, nie tylko w Katowicach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 A będzie jeszcze taka okazja ?? Bo teraz sie nie załapie ale jeszcze w wakacje bym chciał kupić roslinki z taką opcją transportu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jeśli w drodze na W-wę to proponuję parking przy Castorama i Carrefour na "czwórce" (Al. Roździeńskiego). Ja zamówienie już wysłałem na maila, mam nadzieję, że zbierze się jednak jakaś grupa i "operacja" się uda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 wysłałem maila jakie rośliny chcem odebrał bym je w sulejówku tylko o której byś przyjechał miejwięcej ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 W których godzinach można odebrać roślinki w Warszawie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Wyjezdzam w niedziele rano, wiec decyzje nalezy podjac do soboty do 20:00 e-mailem, potem mozna jeszcze wyslac smsa na +420605227449 do poniedzialku do ok 16:00 Pozdrawiam Łukasz Kostiuk Chyba nie pozostaje ci nic jak dzwonić na ten numer: +420605227449 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Chyba nie pozostaje ci nic jak dzwonić na ten numer: +420605227449 Ale ten numer jest do Czech W każdym razie proszę o kontakt telefoniczny. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez muchozerka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 +42 - racja do Czech. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 dzwoniłem pod ten numer i to jest numer do dawida i dawid mi podał ten numer powiedział że to jest do łukasza ale dzwoniłem do niego i nie mogłem sie dodzwonic jeszcze będe próbował 790021899 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 dzwoniłem pod ten numer i to jest numer do dawida i dawid mi podał ten numer powiedział że to jest do łukasza ale dzwoniłem do niego i nie mogłem sie dodzwonic jeszcze będe próbował 790021899 Ja też próbowałem, na razie nikt nie odbiera... Alek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Łukasz juz wrocil z Czech ale ze pracuje wiec nie ma czasu odbierac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Łukasz juz wrocil z Czech ale ze pracuje wiec nie ma czasu odbierac. Kiedy wobec tego można będzie liczyć na odbiór? Mamy czekać na odzew, czy próbować się dodzwonić? Nie lubię się narzucać, więc nie chcę dzwonić bez przerwy, ale z drugiej strony nie wiem, czy ktoś się ze mną skontaktuje? Alek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi