zmarek Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Witam. Wczoraj kupiłem muchołówkę w OBI. Chciałem dowiedzieć się czy jej stan jest dobry, w jakiej jest kondycji ? Zastanawiają mnie te zielone glony na torfie. Czy to może być pleśń czy można to tak zostawić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 no według mnie stan tej muchołówki jest ok, a te glony możesz zostawić pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Muchołówka super, a nawet kory nie widze powrzucanej, a te glony to wkażdej roślince są co w Obi kupisz, ja je zostawiłem i wszystko ładnie rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Stan jest bardzo dobry. JA glony lub inne trawki jakie rosna w torfie usuwam lub przesadzam rosline do nowego, czystego torfu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikig Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Witam, a jaki to rodzaj mucholówki? po ile kupileś? Pzdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarek Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 Jaki to rodzaj to nie wiem, w OBI były tylko takie i cale czerwone. Kosztowała dokładnie 16,99 ;] W takim razie chyba zostawie narazie ten mech Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikig Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Dzięki a muchołówka piękny okaz gratuluję zakupu A jak dla mnie to wygląda na red-green. Edytowane 29 Czerwca 2008 przez rafikig Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 W takim razie chyba zostawie narazie ten mech To nie mech, a glony... A glony nie służą muchołówkom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarek Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 Skoro trzeba coć z tym zrobic to wystarczy zeskrobać z góry torfu wszystko co zielone czy koniecznie trzeba przesadzać całą roślinkę ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 wystarczy zeskrobać łyżką. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 < no nieźle, jak na Muchołówkę z OBI to naprawdę niezły okaz ... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi