ReD-GreeN Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Dionaeas: # D.M Big Mouth # D.M H13 # D.M Pink Venus # D.M ReD-GreeN # D.M Sharks Tooth Droseras: # D. affinis (*) # D. anglica # D. binata # D. burmanii (*) # D. capensis (*) # D. capensis Alba (*) # D. capillaris (*) # D. coccicaulis c2 (*) # D. dielsiana (*) # D. filiformis # D. hamiltonii (*) # D. indica # D. intermedia # D. madagascariensis (*) # D. montana # D. nataliensis Natal Paul Debbert # D. nidiformis (*) # D. oblanceolata # D. sessilifolia # D. slackii (*) # D. sp. 'Chimanimani' /mountains, Zimbabwe # D. tomentosa # D. ventusta SAF Sarracenias: # S. flava var. ornata # S. hybrid # S. leucophylla (*) # S. psittacina (*) # S. purpurea ssp. Venosa Nepenthes: # N.sanguinea (*) (*) - rośliny na zbyciu (wymiana/sprzedaż) Edytowane 14 Października 2009 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Fajny poczatek, kolejny fan muchołówek Tylko flava var. ornata, popraw sobie Edytowane 29 Czerwca 2008 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Fajny poczatek, kolejny fan muchołówek Tylko flava var. ornata, popraw sobie Już Szamanka ka twoich postów zawsze sie bałem bo takie groźne i w ogóle a tym razem trafił mi się jakiś życzliwy! dzięki no ja głównie zamierzam iść w "Mucholapka podivná" Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 slownik a co do "Mucholapka podivná" to po naszemu mucholowka amerykanska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 Jeśli myslisz że to bład to sie mylisz Specjalnie tak napisałem bo po czesku tak jakoś ładniej:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 O matko, poczułam się strasznie groźna. Nie bójcie się, czasem troche powarczę, ale nie gryzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi