Viper Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 W mojej muchołówce w bardzo szybkim tempie rośnie pęd kwiatowy, myślałem nad tym żeby go ściąć i zebrać nasiona. Pamiętam że kiedyś, kiedyś była gdzieś na forum instrukcja, ze zdjęciami. Z tego co pamiętam to było tam że sie ten pęd ucinało, później wrzucało do wody itd.... Czy może jeszcze ktoś posiada takową instrokcje bo ja niestety nie moge tego znaleźć. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 (edytowane) Pęd na zdjęciu jeszcze nie jest takiej wielkości, by kwiaty mogły zakwitnąć. Wszystkie potrzebne artykuły są w dzialeFAQ, co do rozmnażania z pędu - w dziale "muchołówka". Polecam opcję "szukaj" Edytowane 9 Lipca 2008 przez moofofoofqa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 9 Lipca 2008 Autor Share Napisano 9 Lipca 2008 (edytowane) Nie dokładnie o to mo chodziło bo była inna instrukcja ale to jeszcze kiedyś za starych czasów tego forum. Używałem opcji szukaj ale tak wiele sie tu pozmieniało że raczej już tego nie znajde. Moofofoofqa widziałem ze to Twój artykuł. Możesz mi powiedzieć czy żeby zapylić wystarczy tylko jeden kwiat? I całą operacje można robić na tym samym? Edytowane 9 Lipca 2008 przez Viper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi