Skocz do zawartości

Rozmnażanie Poprzez Kwiat,nasiona - Instrukcja.

Viper

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej muchołówce w bardzo szybkim tempie rośnie pęd kwiatowy, myślałem nad tym żeby go ściąć i zebrać nasiona.

Pamiętam że kiedyś, kiedyś była gdzieś na forum instrukcja, ze zdjęciami. Z tego co pamiętam to było tam że sie ten pęd ucinało, później wrzucało do wody itd.... Czy może jeszcze ktoś posiada takową instrokcje bo ja niestety nie moge tego znaleźć. Pozdrawiam.

09072008335qb0.th.jpg09072008336iq8.th.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Pęd na zdjęciu jeszcze nie jest takiej wielkości, by kwiaty mogły zakwitnąć. Wszystkie potrzebne artykuły są w dzialeFAQ, co do rozmnażania z pędu - w dziale "muchołówka". Polecam opcję "szukaj"

Edytowane przez moofofoofqa
Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie dokładnie o to mo chodziło bo była inna instrukcja ale to jeszcze kiedyś za starych czasów tego forum.

Używałem opcji szukaj ale tak wiele sie tu pozmieniało że raczej już tego nie znajde.

Moofofoofqa widziałem ze to Twój artykuł. Możesz mi powiedzieć czy żeby zapylić wystarczy tylko jeden kwiat? I całą operacje można robić na tym samym?

Edytowane przez Viper
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.