franek Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Czy muchołówka musi zimować ponieważ mam problem z znalezieniem odpowiedniego miejsca na zimowanie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 rusz sie troche i poszukaj...na forum jest tego mnostwo,to samo w necie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam pytanie gdzie mieszkasz w bloku czy w prywatnym domu ?? Jeśłi w bloku to masz do tego z pewnością piwnice . Jeśli w domu to piwnica kotłowania lub garaż nie musi być dużo światła Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Saar_pin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Mam pytanie gdzie mieszkasz w bloku czy w prywatnym domu ?? Jeśłi w bloku to masz do tego z pewnością piwnice . Jeśli w domu to piwnica kotłowania lub garaż nie musi być dużo światła mam piwnice bez okien zero światła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja polecam opcję "szukaj". Temat wałkowany na forum już x razy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Pobawiłem się w elektryka i zrobiłem własny termostat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi