Gość Nepenthes Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy jest ktoś chętny na spotkanie hodowców w Focus Park w Rybniku w piątek 22 sierpnia (lub w sobotę, ale wtedy jest więcej ludzi). Wstępny plan spotkania: 1. Czekamy na siebie przy lodziarni na parterze 2. Idziemy na kebab, pizzę albo innego hamburgera (najważniejsze ) 3. Do uzgodnienia - zależy kto będzie miał ile czasu itp. itd. Możliwa wymiana albo sprzedaż roślin, jak na każdym spotkaniu więc nie będę się rozpisywał . Jedyny warunek to min. 2 osoby chętne. Zapraszam głównie osoby z okolic Rybnika, choć inni też mile widziani. Pozdrawiam Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja jak napisałem jeśli się odbędzie to będę na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Tak więc został jeszcze jeden, choć więcej osób również mile widziane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 kurde wpadłbym ale piatek i sobota zajete ;( nie dałoby sie przelozyc na jakis inny dzień? ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Jedynie czwartek ale to się okaże czy mnie będzie pasować, ale jeśli nie ma innej możliwości to będę na 70% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 No i co ludzie z tym spotkaniem?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Przepraszam za nieobecność ale w środę wieczorem odcięli nam prąd który mamy znowu od 20 min . Jedyny termin to jutro, czyli sobota ok. godz. 12-13. Jak na razie zgłosiły się 2 osoby, więc jeśli nie zmienicie zdania to spotkanie się odbędzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 No napiszcie o której dokładnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Bialy - musze dostac pw od drugiej osoby, a na którą tobie pasuje? Bo mnie na 13 jak najbardziej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) EDIT: usunięto Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie było spotkania mimo wszystko, proszę zamknąć temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi