Bialy2007 Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam. Mam pytanie. Jaka doniczka musi być głęboka dla pływaczy?? Ile cm?? Bo tak myślałem czy nie zrobić podstawki dla nich doniczki. I boje się, że będzie za niska. Co o tym myślicie starczy podstawka taka 3 cm? czy nie bardzo ?? prosił bym o pomoc Pytanie się stąd wzieło, że robie terra i będę przesadzać pływacze moje Z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Pływacze mają zazwyczaj długie korzenie, ostatnio jak przesadzałem to okazało się ze 2 razy wystał ponizej doniczki ;| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Szkoda:/ kurcze chciałbym je w takich płaskich doniczkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Może nie o to było pytanie ale .... Nie polecam glinianych doniczek. Jak rosły w takich to torf ciągle gnił, teraz trzymam w plastiku i jest git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi