Marta Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Spotkanie hodowców roślin owadożernych (oraz roślinożernych - z dedykacją dla Biedronki ;] ) odbędzie się w Rzeszowie pomiędzy 25 a 28 września. Konkretna data zależy od Was Osoby mieszkające w Rzeszowie proszę o znalezienie jakiegoś lokalu (pizzeria itp.), gdzie moglibyśmy się wszyscy spotkać. Najlepiej gdzieś blisko dworca PKP. Osoby zainteresowane proszę o potwierdzenie udziału poniżej. Wszystkich chętnych zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Jeśli chodzi o mnie to chętnie przyjadę na spotkanie. Pasuje mi niedziela (28.09), ale jeśli reszta będzie się chciała spotkać wcześniej to się dostosuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek19 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 (edytowane) ja tez jestem zainteresowany jak dla mnie sobota Edytowane 13 Września 2008 przez Damianek19 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 na pewno do 23.09 jestem zajęta, ale jeśli chodzi o niedziele 28.09 lub ewentualnie sobote (chyba będe w Zabajce) to może będe wolna. Polecam pizzerie scorpion (pizza na ***** gwiazdek ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek19 Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 a ja chyba nie przyjad, bo kurcze sie nie naddaje. nie dosć ze mam mało roślin to jeszcze mało o nich wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Każdy, kto chce, może przyjechac Nieważne, ile ma roślinek ;] Zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Poza tym że spotkasz nowych ludzi to możesz z kimś wcześniej się ugadać, kupić roślinki i odebrać je na spotkaniu. Albo zrobić wspólne zamówienie w sklepie. Byłby Ktoś chętny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek19 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 (edytowane) jak ja bym nie przeszkadzał to bardzo chetnie chciłbym was poznac:). na rosliny jakies tez bym sie pisał)), moze jakies pigmejki Edytowane 15 Września 2008 przez Damianek19 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Ostateczna data spotkania została ustalona na 28 września 2008. Godzina 11:00 na dworcu PKP. Wciąż zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Ciekawe, że udało się zorganizować sportkanie. Postaram sie przyjść ale jak na razie, szanse nikłe. Pragnę jednak zwrócić uwagę na 4-5 październik. Organizowane w tych dniach będą zoologiczne targi na hali Podpromie. Może taka impreza przyciągnie więcej chętnych naspotkanie? http://www.targirzeszowskie.pl/kalendarium...o_2008_opis.htm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Świetny pomysł, ale beze mnie. Niestety wyjeżdżam do Krakowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Spotkanie się odbyło. Moim zdaniem było bardzo udane . Na przyszłość proszę forowiczów o większą słowność- jeśli wiecie o co mi chodzi:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi