Gość Macniej Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Mam kilka pytan 1. Skąd mogę kupić muchołówkę czy , mogę ja nabyć w normalnym sklepie typu cerffour 2. Czy znacie jakis link z informacjami dotyczącymi hodowli itp. za wszystkie odp. z góry dziękuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 (edytowane) po 1-chciales napisac gdzie mozna kupic mucholowki ?? W Cerffour,Leroyu,alegro w kwiaciarniach,jest duzo sklepow gdzie mozesz je dostac wystarczy popytac. po 2-Wszystko co chcialbys wiedziec jest na tym forum wystarczy poszukac lub zapytac napewno ktos odpowie Edytowane 7 Grudnia 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marys_69 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Popytaj w OBI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Tu masz link do encyklopedi na forum http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...md=cat&id=1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Teraz juz Ci sie nie oplaca kupowac mucholowki, bo wszystkie zimuja... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi