franek Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Przy moim dzbaneczniku wszystkie dzbanki usychają. Co robić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Obstawiam ze niedawno go kupiłeś i przechodzi aklimatyzację - normalne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Obstawiam ze niedawno go kupiłeś i przechodzi aklimatyzację - normalne. jakieś 3 miesiące temu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Dzień obecnie jest krótszy niż 3 miesiące temu - efekt - usychające dzbanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 No to i tak dzbanecznik moze aklimatyzowac sie znacznie wiecej niz 3 miesiace... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Tez mysle ze przechodzi aklimatyzację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Czy dzbanecznik jest doświetlany? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 a powiedzcie mi czy dzbanecznik może wogule nie przechodzić aklimatyzacji??bo u mnie czegoś takiego nie zauważyłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 a powiedzcie mi czy dzbanecznik może wogule nie przechodzić aklimatyzacji??bo u mnie czegoś takiego nie zauważyłem Oczywiście chyba jak wszystkie roślinki. To zależy czy roślinki przeszły szok podczas transportu i czy twoje warunki nie odbiegają od tych skąd roślina została sprowadzona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Dzbanki nie przechodza aklimatyzacji jesli zapewnisz im stała wysoka wilgotność oraz długi dzień (oświetlenie sztuczne) okolo 14 godzin przy dobrym świetle co najmniej 2*18w Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi