Miecio Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Chcę wysiać Sarracenię i hodować ją od zera, czy warto? Co myślicie na ten temat ?? Prosze o wypowiedzi wszystkich nie tylko stałych bywalców forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Kapturniczki z nasion ;] Najął rok, max 5cm wysokości ;] Edytowane 13 Grudnia 2008 przez BartoszW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 (edytowane) ja mam 2 kapturnice purpurowa i Kapturnice Sarracenia HYBRIDE na wiosne mi na 100% zakwitna jesli je zapyle metoda krzyzowa to czy jak zapyle kwiat purpurowej pylkiem z drogiej to czy nasiona beda gatunku prpuera hybride chyba istnieje taki klon kapturnicy tu macie link Odwiedź tą stronę Bartku jaki to gatunek kapturnicy?? C zrobisz z tyloma kapturnicami?? Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi