domino90 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 jako, że jest zima i nie ma muszek owocówek mam pytanie odnośnie karmienia rosiczek. czy można karmić rosiczki larwami ziemiórek? i czy takie karmienie w ogóle przynosi kożyści ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 lepiej nie ryzykować a rosiczki poradzą sobie spokojnie bez karmienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Tyle co wylapaly przez lato zupelnie im wystarczy.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 jak mam prawie jakąś inwazje ziemiórek a mi sie nudzi to po prostu wyławiam larwy z torfu i "uwalam: im łeb... a "zwłokami" karmię siewki capensisów i spatulaty. efekt jest widoczny. Ale tak robie tylko w zimie bo w lecie same se łapią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi