ReD-GreeN Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Jutro mnie nie ma, więc już dziś chciałbym Wam złożyć najserdeczniejsze bożonarodzeniowe życzenia... Życze Wam zdrowych, wesołych i najważniejsze "śnieżnych" Świąt... Pozdrawiam Mateusz...(ReD-GreeN) To nie koleja głupia kartka..... A "to" dla fanów cs-a: Żeby head shoot zawsze wpadał, żeby granat dobrze latał, żeby flasze nie raziły, a demówki dobre były, żeby boty nie farciły, a ich staty ciękie były, żeby było dobre zgranie, i przez ścianę skanowanie, kasy by nie było mało, na AWP wystarczało, tego zycze Ci na Świeta by gra była WNIEBOWZIĘTA ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego , forumowiczom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 I ja się dołączę do wspólnych życzeń. Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2009. Powodzenia w hodowli, mnóstwa nowych gatunków w kolekcji i żeby nas dobry duszek owadożerca chronił przed najazdami ziemiórek i pleśni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Kiedy świąteczny stół się ugina, Śpiewa kolędy cała rodzina, Na niebie pierwsza gwiazdka już świeci, Niech Cię bogaty Mikołaj odwiedzi. Niech twoja kolęda aż do nieba leci, Niech gwiazdka zapłonie, choinka zaświeci! A moje życzenia spełnia się szybko, Więc spokojnie usiądź przed smażona rybką!. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi