d0b3kk Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Otoz kiedy dzis chcialem nakarmic mojego tlustoszka duza mucha domowa to mucha nie przykleila sie do niego, BA!, nawet sama spokojnie sobie zeszla... Nie wiem dlaczego to sie stalo... Wilgotnosc w moim domu to ponad 65% a woda w podstawce zawsze jest wiec nie wiem co moglo spowodowac takie cos... Dodam tylko, ze jestem poczatkowym hodowca tlustoszy... Moj gatunek to ten najpospolitszy {Weser}. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 To może mucha miała 2cm, a tłustosz 3,5? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 mucha miala 1 cm a listek tlustosza (ten do ktorego zostala "wlepiona" mucha) mial 9 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Jak wielka byla mucha? I jaki jest tlustosz? Tlutosze maja male wloski z nekatrem, lecz jest ich bardzo duzo w porownaniu do rosiczki. Tlustosze zazwyczaj lapia zwykle muszki owocowki i tego typu owady male... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Tłustosze łapią raczej mniejsze owady , to nie muchołówka ani rosiczka że może przytrzymać dużą muchę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi