Marrom Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Zapraszam do zapoznania się z dwoma artykułami dotyczącymi filtra odwróconej osmozy: Technologia przygotowania wody z wykorzystaniem odwróconej osmozy RO autorstwa Bartka Treli oraz Filtr odwróconej osmozy (RO) - odpowiedzi na podstawowe pytania mojego autorstwa. Miłej lektury Edytowane 3 Stycznia 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dobrze wiedzieć, że podmiana restryktora jest nie warta ryzyka. Chciałem z tym pokombinować ale zniechęciła mnie cena dodatkowego restryktora (prawie 30 zł za kawałek plastiku z wiatraczkiem w środku - nie dzięki). Dodam tylko od siebie, że przed zakupem najlepiej popytać o opinie na temat sprzedawcy. Temat jest ogólnie słabo znany i na allegro szerzy się cwaniactwo - płacisz za filtr, a dostajesz tani chiński zamiennik. Kończy się zwrotem i niepotrzebnymi nerwami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi