sacik Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 witam i zapraszam http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=328376 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 No no ciekawie sie zapowiada. Widzimy sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 ja tez wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 ja prawdopodobnie tez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 A będzie może ktoś z owadożernymi?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 jeszcze niewiadomo może pojawic sie jkwiatek z nasionami i gemmami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 O gemmów jak ktoś chce moge przywieźć i tak zapewne wezme Nasion również roślin też liste dam któregoś dnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Ja niestety nie moge jechać bo będe na nartach, ale czekam na fotki ( mam cichą nadzieję, żę ktoś weźmie aparat ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 no ja postaram sie cos popstrykac pstryk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jakoś sie chyba poznamy? na którą planujecie wpaść aby jakoś sie spotkać ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 (edytowane) sądze że to ustalimy pózniej bo np ja niewiem o której będe na giełdzie jeszcze niamam zaplanowanego stroju ;p więc myśle że jeszcze sie dogadamy Edytowane 13 Stycznia 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 zaplanowanego stroju dziewczynka Ja w tym momencie jestem w stanie tylko miecia poznać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 hehe a ja ciebie jestem w stanie poznac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 hehe a ja ciebie jestem w stanie poznac winkp.gif a to z jakiej bajki? miałem przyjemność Cie osobiście poznać ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Oj kwiatek Jak by ktoś chciał to mam pływacze na sprzedaż, więc prosze pisać (wszystkie z listy). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi