Michał Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 czy byl ktos w obi i czy so tam przeceny na owadozery ba ja nie moge czesto tam chodzic bo do najbliszego obi mam 55-60 km Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 W każdym obi jest coś innego wcale nie powiedziane ze coś jest w jednym to będzie też w drugim... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 np. w krakowie sa czesto przeceny za 5 zl roslinki a w Lublinie dzbanki po 30 zl... Roznie jest ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 najprawdopodobniej w niedziele pojade to zdam relacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) By znaleźć owadożery w Obi to czasami się trzeba sporo naszukać ja ostatnio szukałem chyba ze cztery razy aż tata mi powiedział że są tam na półce między innymi roślinkami więc dobrze przeszukaj półki, choć może zdazyć się też tak, żę będą od razu widoczne ale na wszelki wypadek podpowiadam, żebyś nie wyszedł z Obi bo nie ma owadożerów a one będą tylko słabo widoczne Edytowane 6 Stycznia 2009 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) dzieki pewnie bym tak zrobil popatrzyl na 2 pólki i od domu bo nie ma Edytowane 6 Stycznia 2009 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 'pułce' - bados 'pulki' - mucholowka Wstyd! Poprawnie: 'pÓłka'!!! Aha bados: poprawna pisownia to: 'od razu'. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 (edytowane) OK sorry za błędy... ale pisane na szybko Edytowane 6 Stycznia 2009 przez bados Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Sorry ze ODKOPUJE stare tematy . Naszla mnie dzisiaj chec odratowania roslinek z obi tylko ze nie bylo co odratowywac dzbanecznik niby alata ale ja wiem ze to byla Ventrata nie dosc ze malutkie moze 20 cm wysokosci posiadal 10-15 dzbankow lecz wszystkie byly uschniete ale najlepsze bylo to ze w doniczce panowala susza a dzbanecznik kosztowal 50 zl SKANDAL ale szoku doznalem gdy sie obrócilem zobzaczyc inne roslinki juz nie owadozerne lecz za mna stal kosz na smieci ale na suche rolinki no to jak sie obrucilem to w koszu lezalo 8 alicji suchyc jak proch myslalem ze dostane zawalu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Normalka że stawiają owadożery z kaktusami i tak samo podlewają,. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Normalka że stawiają owadożery z kaktusami i tak samo podlewają,. Strach sie bac - w tej porze roku niektore kaktusy i zywe kamienie, ktore oni tam trzymaja (bo hoduja to dla nich za ambitne slowo) nie moga byc w ogole podlewane... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 O jej, oni nie mają czasu ani pieniędzy, żeby dostosowywać się do każdego gatunku jakim handlują. Mniej kosztuje ich wywalenie 20% nie sprzedanych roślin do kosza, niż utrzymanie tych 20%. Proste i chyba normalne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Ale pomiedzy 15% wilgotnosci a 65% wilgotnosci jest leciutka roznica... W moim obim a ogolniej w dwoch to tam nawet nie takie czesto spotykane sa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi