Skocz do zawartości

Obi

Michał

Rekomendowane odpowiedzi

By znaleźć owadożery w Obi to czasami się trzeba sporo naszukać ja ostatnio szukałem chyba ze cztery razy aż tata mi powiedział że są tam na półce między innymi roślinkami więc dobrze przeszukaj półki, choć może zdazyć się też tak, żę będą od razu widoczne ale na wszelki wypadek podpowiadam, żebyś nie wyszedł z Obi bo nie ma owadożerów a one będą tylko słabo widoczne :):D

Edytowane przez szamanka
Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Sorry ze ODKOPUJE stare tematy . Naszla mnie dzisiaj chec odratowania roslinek z obi tylko ze nie bylo co odratowywac dzbanecznik niby alata ale ja wiem ze to byla Ventrata nie dosc ze malutkie moze 20 cm wysokosci posiadal 10-15 dzbankow lecz wszystkie byly uschniete ale najlepsze bylo to ze w doniczce panowala susza a dzbanecznik kosztowal 50 zl SKANDAL ale szoku doznalem gdy sie obrócilem zobzaczyc inne roslinki juz nie owadozerne lecz za mna stal kosz na smieci ale na suche rolinki no to jak sie obrucilem to w koszu lezalo 8 alicji suchyc jak proch myslalem ze dostane zawalu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalka że stawiają owadożery z kaktusami i tak samo podlewają,.

Strach sie bac - w tej porze roku niektore kaktusy i zywe kamienie, ktore oni tam trzymaja (bo hoduja to dla nich za ambitne slowo) nie moga byc w ogole podlewane...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.