d0b3kk Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Witam Mam dylemat poniewaz u mojej P. Tin'y liscie wystaja juz sporo za doniczke, doniczka jest okragla o srednicy chyba 10 cm..? Przesadzac ja do wiekszej doniczki, czy nie? Jak myslicie, Zapraszam do dyskusji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 nie przesadzaj tłustosze mają bardzo małe korzenie więc to że liście wystają to nie szkodzi chyba że tobie to przeszkadza to przesadź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Ale dopiero na wiosne jak chcesz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Jesli idzie o przesadzenie bez wymiany podłoza to roślina nawet tego nie odczuje więc mozna o dowolnej porze roku bezpiecznie zmienic doniczkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi