Michał Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 dzis dostalem kapturnice i chce rozpoczac u niej zimowanie czy nie dostanie szkou z 20 stopni do -10 C Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 A nie masz ciut cieplejszego miejsca? Jak nie to moze lepiej poczekać, zaraz ma byc ocieplenie, wiec zimowac byś miał jak a problem szoku z głowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 znaczy nie jest -10 C . -10C jest na zewnatrz a ja moja 2 kapturnice mam w piwnicy gdzie jest 10 C Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 (edytowane) A zimujesz jakies rosliny oprocz tej kapturnicy w temperaturze -10*? Jak tak to jakie? Edytowane 8 Stycznia 2009 przez karoca26 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 +10*C jest akurat, nie musisz obawaic się szoku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 napisalem -10 C sam nie wiem czego sorry ok dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi