Skocz do zawartości

Kalendarz Z Owadozerami

szamanka

Rekomendowane odpowiedzi

Jako ze sporo osób stąd nie zaglada owadożery wrzucam także tu efekt naszych starań, karty na kolejne kwartały stworzymy nieco później, jako że projekty które juz są wymagają modyfikacji.

post-1583-1231503126_thumb.jpg

post-1583-1232387431_thumb.jpg

post-1583-1232387755_thumb.jpg

post-1583-1232387854_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za duzo tych mucholowek?

Kalendarz ma byc produktem na sprzedaz, a ta premiera jest forma reklamy?

Szczerze mowiac to nie podoba mi sie jakos pomysl na kalendarz, to juz tylko krok od kubkow z drukami, dlugopisow, smyczy itp.

Odnośnik do odpowiedzi

To nie reklama, kazdy kilka prawym przyciskiem na obrazku, zapisuje na dysk i drukuje sobie w domku na drukareczce, jak nie ma to na pendrive i do kafejki.

Idea była taka ze na kazde 3 miesiace jedna grupa roślin + unikat, wyszło tu i z dzbanecznikami + cefalotus, rosiczki są same, chyba że znajdzie się jakies ładne zdjęcie czegoś innego dodatkowo, pływacze i tłustosze to mix 3:3

Tyle ode mnie, jak ktoś woli inaczej to niech zrobi sam, marudzić wszyscy lubią, dużo osób pisze że fajnie by było jakby zrobić kalendarz, ale ruszyć się i choćby poszukać ładniejszych zdjęć to się nikomu nie chce. Zrobiłam, poszukałam, na uzycie wszystkich zdjęć dostałam pozwolenie od autorów i tyle ode mnie.

Odnośnik do odpowiedzi

To nie reklama, kazdy kilka prawym przyciskiem na obrazku, zapisuje na dysk i drukuje sobie w domku na drukareczce, jak nie ma to na pendrive i do kafejki.

Idea była taka ze na kazde 3 miesiace jedna grupa roślin + unikat, wyszło tu i z dzbanecznikami + cefalotus, rosiczki są same, chyba że znajdzie się jakies ładne zdjęcie czegoś innego dodatkowo, pływacze i tłustosze to mix 3:3

To mi wszystko wyjasnilo.

Tyle ode mnie, jak ktoś woli inaczej to niech zrobi sam, marudzić wszyscy lubią, dużo osób pisze że fajnie by było jakby zrobić kalendarz, ale ruszyć się i choćby poszukać ładniejszych zdjęć to się nikomu nie chce. Zrobiłam, poszukałam, na uzycie wszystkich zdjęć dostałam pozwolenie od autorów i tyle ode mnie.

Widzisz, i tu mnie zle zrozumialas, nie marudze, ze fajnie by bylo zrobic kalendarz - napisalem odrazu, ze mi sie ten pomysl nie widzi. Dezaprobata pomyslu nie oznacza bezsensownego marudzenia!

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam to za bardzo dobre rozwiązanie. Ja osobiście nie ściagne ale podoba mi się. Dla ciekawości powiem że jeśli ktoś chce uzyskać lepszy efekt niż na zwykłej drukarce to może zapodać to do fotografa ...

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, moze dzis jestem nieco za ostra, ale zaczynam byc chora i wszystko mnie wkurza.

Jak ktos ma ładne zdjęcia rosiczek, pływaczy lub tłustoszy na BARWNYM tle to niech podeśle, moze wykorzystam w dalszych kartach, bo jest tego w waszych galeriach mało i mam małe pole do popisu, czarne odpada, bo kolaże wychodza beznadziejnie, juz probowaliśmy. Tylko nie przysyłajcie capensis, bo nie jest jedna rosiczką, a jej ładnych zdjęć akurat parę mam.

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ze spoko pomysł, a zdiecia, które znalazłyby sie w kalendarzu mogłyby być tymi, co wygrają dany miesiąc w roślinie miesiąca

Szamanka, czyli Tobie słać fotki, jeśli jakąś by sie znalazła skąd wzięłaś te fotki z muchołówkami do kalendarza??

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

Głównie z galerii na owadożerach, jedno jest z galerii marroma na terrarium.pl na tej karcie.

Problem w tym ze w roslinie miesiaca sa głównie muchołówki i dzbanki (50% Ventraty), troche kapturnic i capensiy, a rosliny owadozerne sa duzo bardziej różnorodną grupą.

Tak do mnie, najlepiej przez jakis serwer hostingowy i pw, ewentualnie Valakirika (at) gmail.com

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

A czy nie można by wziąć zdjęć z cpuk-a ?? Np. dzbanki mają tam wyborne. Sam siedzę codziennie kilka minut się dziwie jak oni je hodują ;] A przecież zdjęcia nie były by przeznaczone na rzecz z której by się czerpało zyski ;] (Chyba) . Miło by było mieć kalendarz z takim obrazkiem http://www.cpukforum.com/forum/index.php?showtopic=30285

Nepenthesvillosa_4.JPG

N_jamban_1.jpg

Kannenmix.jpg

Edytowane przez tomislav1ster
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.