andrzejC Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Przywlokłem albo w niechcianym gratisie dostałem jak się okazuje pływacza mieszka z mchami i krewetkami w akwarium i ma się dobrze, jest jasno zielony i bardzo kruchy rozsiewa się po całym akwarium. Pomału wyławiam jego części i umieszczam w szklance i co dalej z nimi zrobić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 to chyba utricularia gibba ale nie jestem pewien niech ktoś jeszcze się wypowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Gibba to to nie jest ja coś czuje, że to może być jakieś badziewko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 co masz na myśli pisząc "badziewko"? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Coś mi się zdaje, że to nie jest pływacz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi