Daull Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 witam niewiem czy to problem ale mówie mojemu tacie żeby nieobcinał mi tych lisciczy tam pułapek bo robią się czarne a ja myśle ze chyba jak sie robia czarne to same odleca a mój tata odcina czy na lato/wiosne odrosnom te liscie z pułapkami czy nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Odrosną, ale obcina się tylko te już zczerniałe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daull Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 nom tak obcina więc chyba to dobrze a bo już sie bałem xDD ze [beeep] bedzie z tej rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 W zasadzie to nie odrosną tylko roślina wypuści nowe liście ze starych liści nic nowego nie "odrośnie" (w domysle pulapka) proponuje poczekać dość długo tak aby to co jest przy bulwie obumarło wówczas delikatnie ciągnąc za uschnięty liść odrywa się to co jest przy bulwie w ziemi nie powdując gnicia uschniętego liścia koło bulwy (w ziemi) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi