1w0na Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zrobieniem sobie "a la terrarium" (akwaria ktore posiadam są małe) dla kaktusów. Myślałam nad tym, aby zastosować kaktury które są ogólnodostępne w sklepach z działem ogrodniczym, są one w małych doniczkach za grosze. Były jakiś czas temu nawet w biedronce. Zastanawiam się czy takie kaktusy będą odpowiednie, czy zastosować zwykłą uniwersalną ziemię czy jakąś specjalną. Czy moge przesypać podłoże białymi kamyczkami które są dostępne w sklepach. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 hehe w sumie fajny pomysł ''mini pustynia'' możesz zastosowac ogólnodostępną ziemie dla sukulentów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 mam jakies kaktusy do wydania... jak pokryjesz koszty wysylki to Ci chetnie oddam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki za propozycje, ale one są za grosze. Więcej mi wysyłka wyjdzie niz pojechanie do jakiegokolwiek sklepu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi