d0b3kk Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Parenascie dni temu od Alberta przyszedl mi dzbanek. Prosze o ocenienie jego stanu, juz daje fotki.. O, tutaj sa : http://picasaweb.google.com/spokoPL/MojeOb...ey=8WRB0EQOWqA# A i jak cos to na tym biurku widocznym tutaj go nie trzymam, jest wyjety z terra a na biurku do foty ustawiony ;>. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Uuuuu trochu w niezbyt dobrym stanie, ale jak ma dobre oswietlenie to powinien odbic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 On w takim stanie przyszedł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Licząc jeszcze, ze pare dni temu byla minusowa temperatura na dworzu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Ogólnie roślina łądna ale nie powinna być wysyłana teraz bo nie da się zapewnić dobrych warunków do wysyłania dzbanków chyba , że w styropianowym opakowaniu. Z tego co widze to roślina przemarźnięta podczas transportu, troche odchoruje i może będzie rosła. Ogólnie stan nieciekawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 ja tez tak hookeriane dostalem i teraz sie zastanawiam co z nią miesiąc nic tylko liscie brązowieją oby moj i twoj dzbanek odzyły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Tak, przyszla w takim stanie do mnie... Nie wiadomo co sie z nia dzieje jest w takim stanie jak byla jednak jeden dzbanek troche bardziej "sczernial" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi