ArturP Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Proszę o identyfikację. Dostałem w gratisie, więc nie może to być nic wyszukanego. Była w kiepskim stanie - wyrósł liść to daję do identyfikacji, mam nadzieje, że wystarczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 (edytowane) ja tez mam taka to jest S. Catesbaei Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 wygląda podobnie do krzyzowki Mitchelina x Lecpoyla ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 nie sadze zeby to byla ta krzyzowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_dionaea Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 To jest pewnie 'Farnhami'. A to jest krzyżówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 farnhamii na pewno nie, daj zdjęcie całej rośliny od góry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 nie sadze zeby to byla ta krzyzowka Pisać osądy jejst łatwo lepiej podaj dlaczego tak nie sadzisz jesli masz watpliwosci a jesli nie wiesz co to to nie widze powodu wypowiadania sie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_dionaea Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Dlaczego nie Farnhamii? Wydaje mi się, że to jest ona, i że narazie jest w złej kondycji. A moja kapturnica z avka to Farnhamii? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Tyle problemu. mogę wrzucić zdjęcie jutro (akumulatorki..), ale niżej to tylko badyl, a inne liście to próchno, może poczekać aż odżyje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Najlepiej poczekać , wtedy będziesz mógł być pewny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 w avku? leucyphylla nie czasem? małe zdjęcie trochę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Dlaczego nie Farnhamii? Wydaje mi się, że to jest ona, i że narazie jest w złej kondycji. A moja kapturnica z avka to Farnhamii? w avku? leucyphylla nie czasem? małe zdjęcie trochę Ale nie offtopujmy. Poczekam aż wróci do formy i wrzucę tutaj zdjęcia. Dzięki wszystkim. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Mitchelliana x leucophylla to raczej nie jest. Ona wpierw barwi się na biało, a potem barwi żyłki na czerwono, tu jest na odwrót. Popieram, trzeba poczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Mitchelliana x leucophylla posiadam i wogole nie jest podobna to tej.nie widac bialych plamek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 A nie możesz po prostu zapytać sprzedawcy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi