killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) Zdjęcie małej sadzonki. W doniczce jest 4-5 roślin. Zapałka jest po to żeby mieć wyobrażenie jaką ma wielkość Edytowane 4 Lutego 2009 przez killer_88 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 czy to jest temat wymiany ?jeśli tak to zły dział interesuje cie wymiana na sadzonkę sarracenia rubra x flava? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) ja bede mial do wymiany S. Purpurea S. Catesbaei (sadzonki) Edytowane 4 Lutego 2009 przez Mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 ja mam do wymiany Sarracenia psittacina . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Sorry napisałem to bardziej jako żart. Mój błąd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Sorry napisałem to bardziej jako żart. Mój błąd. to moze sprzedaz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 kuszaca propozycja ale nie wiedzialbym za bardzo jak takie malenstwo zapakowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 kuszaca propozycja ale nie wiedzialbym za bardzo jak takie malenstwo zapakowac jak bedziesz sprzedawal to wezme ta najwieksza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi