Daull Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Witam opisze wam dziś sytuacje czy tak moze być mam terrarium i postanowiłem z tatą rozsadzić czyli rozmnożyć z liści a więc nie miałem torfu ale takie specjalne podloze do kaktusów i ziemi do kaktusów i troche chyba ziemi uniwersalnej niewiem nie widziałem tylko pod koniec i niewiem czy coś z tego będzie terrarium mam a torf kupie pozniej jak sie zakorzeni tutaj pomozice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Naucz się pisac po polsku to raz, dwa TYLKO I WYŁĄCZNIE TORF dla owadożerów, trzy nie napisałes co chcesz rozmnazać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Możesz sobie darować , podłoże jest złe. Właśnie nie napisałeś co chcesz rozmnażać , można się tylko domyślać patrząc na dział Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) Nic z tego co pisał nie zrozumiełem. Domyślam się że chce rozmnożyć muchołówke z liścia ... i coś tam o torfie który jest nieodpowiedni ... ble ble ble Jedyna pomoc jaka może być z naszej strony to poszukaj na forum jak sie to robi albo napisz o co wogóle chodzi Edytowane 7 Lutego 2009 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi