Skocz do zawartości

Admin

maklerw

Rekomendowane odpowiedzi

1. Na jakich zasadach niektóre osoby mają przywileje administratora skoro nic nie robią lub nie wiele umieją ?

2. Na jakich zasada zostali wybrani ?

A te pytania to wzwiazku z sytuacja na rosline miesiaca.

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie...

tak ciężko jest dodać głupi temat na roślinę miesiąca a później na koniec zrobić głosowanie?

czy adminowi tak ciężko raz na miesiąc wejść na forum i dodać komuś podpis pod nickiem?

jak sie naszym "modom" nie chce pisać to zawsze można przekleić tekst z ostatniego konkursu i po problemie

weźcie się do roboty!

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego mylisz się nie chodzi tu o moderatorów bo oni mają inne zadnanie i możliwości chodzi o administratorów :) A jeśli admini są po znajomościach to może czas ich zmienić na ludzi bardziej kompetentnych. Nie wiem też po co 3 adminów ??

Odnośnik do odpowiedzi

moderatorzy robią dobrą robotę przyznaje ale czemu nikt nie napisze tego tematu na roślinę miesiąca?czy to takie czasochłonne?chętnie mógłbym sam się tym zająć lub obojętnie kto lecz chyba forumowicz nie może dodać sondy?jeśli się mylę to mnie poprawcie ja na przykład uważam że forumowicze powinni mieć prawo dodawania sond bo jest to przydatne!!

Odnośnik do odpowiedzi

Bez administratora nie ma też konkursu , ktoś musi dodać ankietę na główną stronę a później zmienić kolor nicka dla osoby która wygrała.

Chętnych do prowadzenia konkursu było dużo , sam bym go dalej prowadził tylko że nie było sensu , myślę że wytłumaczyłem dokładnie w odpowiednim temacie .

:)

Co do sond każdy może zrobić sobie ankietę.

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to ktoś z adminów miał sponsorować jakieś rośliny za wygranie rośliny roku

Roślina roku - konkurs będzie organizowany w grudniu. Będzie składał się ze zdjęć które wygrały w danym roku konkurs na roślinę miesiąca. W tym konkursie będą trzy miejsca , za każde z nich nagroda będzie w postaci rośliny.
Edytowane przez michcup
Odnośnik do odpowiedzi

Kolorek, na co to komu? Nagroda? Satysfakcja że to Twoją roślinę użytkownicy wybrali jako najpiękniejszą? Mi by tyle spokojnie wystarczyło :)

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorek, na co to komu? Nagroda? Satysfakcja że to Twoją roślinę użytkownicy wybrali jako najpiękniejszą? Mi by tyle spokojnie wystarczyło :)

Zgadza się, potwierdzam :) Najważniejsza jest satysfakcja i świadomość, że warto się czasem postarać w hodowli. O kolorach czy czymś dowiedziałem się dopiero z postu Gawiena zamykającego glosowanie :P

Ten brak adminów to nie jest z powodu sesji przypadkiem?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.