maklerw Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 1. Na jakich zasadach niektóre osoby mają przywileje administratora skoro nic nie robią lub nie wiele umieją ? 2. Na jakich zasada zostali wybrani ? A te pytania to wzwiazku z sytuacja na rosline miesiaca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 znajomości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 ludzie... tak ciężko jest dodać głupi temat na roślinę miesiąca a później na koniec zrobić głosowanie? czy adminowi tak ciężko raz na miesiąc wejść na forum i dodać komuś podpis pod nickiem? jak sie naszym "modom" nie chce pisać to zawsze można przekleić tekst z ostatniego konkursu i po problemie weźcie się do roboty! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Kolego mylisz się nie chodzi tu o moderatorów bo oni mają inne zadnanie i możliwości chodzi o administratorów A jeśli admini są po znajomościach to może czas ich zmienić na ludzi bardziej kompetentnych. Nie wiem też po co 3 adminów ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 moderatorzy robią dobrą robotę przyznaje ale czemu nikt nie napisze tego tematu na roślinę miesiąca?czy to takie czasochłonne?chętnie mógłbym sam się tym zająć lub obojętnie kto lecz chyba forumowicz nie może dodać sondy?jeśli się mylę to mnie poprawcie ja na przykład uważam że forumowicze powinni mieć prawo dodawania sond bo jest to przydatne!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Bez administratora nie ma też konkursu , ktoś musi dodać ankietę na główną stronę a później zmienić kolor nicka dla osoby która wygrała. Chętnych do prowadzenia konkursu było dużo , sam bym go dalej prowadził tylko że nie było sensu , myślę że wytłumaczyłem dokładnie w odpowiednim temacie . Co do sond każdy może zrobić sobie ankietę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 jeśli może każdy to byłbym wdzięczny jak byś wytłumaczył jak?bo szukałem tej opcji i nie znalazłem po co ten podpis pod nickiem według mnie to nie potrzebne wystarczy ta roślina roku z nagrodami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 A jak zakładasz temat to nie masz na górze "opcje sondy" ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 wystarczy ta roślina roku z nagrodami sponsorujesz nagrody? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 (edytowane) z tego co wiem to ktoś z adminów miał sponsorować jakieś rośliny za wygranie rośliny roku Roślina roku - konkurs będzie organizowany w grudniu. Będzie składał się ze zdjęć które wygrały w danym roku konkurs na roślinę miesiąca. W tym konkursie będą trzy miejsca , za każde z nich nagroda będzie w postaci rośliny. Edytowane 7 Lutego 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kolorek, na co to komu? Nagroda? Satysfakcja że to Twoją roślinę użytkownicy wybrali jako najpiękniejszą? Mi by tyle spokojnie wystarczyło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...4160&st=120 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Już nie musisz zakładać tematów ja zrezygnowałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kolorek, na co to komu? Nagroda? Satysfakcja że to Twoją roślinę użytkownicy wybrali jako najpiękniejszą? Mi by tyle spokojnie wystarczyło Zgadza się, potwierdzam Najważniejsza jest satysfakcja i świadomość, że warto się czasem postarać w hodowli. O kolorach czy czymś dowiedziałem się dopiero z postu Gawiena zamykającego glosowanie Ten brak adminów to nie jest z powodu sesji przypadkiem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Hubu, dodanie nowej rangi to jest 1-3 minuty... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi