killer_88 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Z tego co czytałem kapturnica ta nie wytrzymuje tak dużych temperatur jak inne czy to prawda ?? Przeżyje ona na zachodnim balkonie ?? Gdzie można kupić sadzonkę tej rośliny i w jakiej cenie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Spokojnie, przeżyje. Na zakupy czekaj na wiosnę. Być może ktoś z Polski będzie miał. Jeśli nie pozostaje tylko import. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Przyszła do mnie w piątek Jak coś to na wiosnę mogę wymienić / sprzedać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Ja kiedyś sprowadzałem zza granicy, wiosną. Miałem na wschodnim, niestety tej zimy przez nieuwage ją załatwiłem... Ale rosła super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 ja zakupilem ja we wrzesniu bodajze podczas importu z sarracenia.cz organizowanego przez marroma,jeszcze zimuje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 David ma minory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 http://www.owadozery.pl/forum/import-bohemica-t1367.html - jak cos Co do niej to będę miał tak jak pisałem wiosną teraz sobie rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi