michcup Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 (edytowane) ostatnio dostałem w gratisie taką muchołówkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62fd6db7a7f41398.html wiem że jest słabo wybarwiona ja sam bym obstawiał 'Regular Form' ale trochę podejrzanie wyglądają te szerokie liście rosnące w górę więc sam nie wiem co wy myślicie? Edytowane 8 Lutego 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 niedoświetlony regular Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Myśle ze ma po prostu deficyt swiatła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 ale mam innego regulara i całkiem inaczej wygląda a jest w tych samych warunkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Najzwyklejszy regular Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 hahaha myliliście sie to na 100% nie jest regular bo zaczyna wypuszczać takie czerwonawe liście jak będę mieć trochę czasu to dodam zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 mozesz sobie dopisac jako regular i zaznaczyc od kogo ja masz ...regulary maja rozne ubarwienia pułapek. jak wpiszesz sobie wymyślną nazwe to potem bedzie z błedem chodziła po kraju. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 to nie ubarwienie pułapki a całego liścia a zresztą jutro dam zdjęcie to sam zobaczysz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Daj fotke tej wybarwionej łapki, bo tak ciezko cokolwiek powiedziec btw, pk ma racje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 oto zdjęcie wyrastającej pułapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Red Dragon? PS.Ma za mało światłą bo wyciąga się do góry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Mój red dragon stojąc w lato na słońcu też wyciąga się do góry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 To nie masz red dragona tylko jakiś podobny klon. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 (edytowane) A w takim razie ta też nie musi być czystym red dragonem. A właściwie to widać ze nim nie jest Edytowane 7 Marca 2009 przez megi_l1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 on dopiero zaczyna wypuszczać czerwonawe liście bo przyszedł całkiem zielony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi