sacik Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 mógłbys powiedziec co rozumiesz mówiąc że chcesz nabyc ''muchołówke żółtą'' ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Zapewne chodzi o D. m. 'yellow' ale na giełdzie tego raczej nie dostanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 gdzie Ty masz taką giełde? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 gdzie Ty masz taką giełde? Ja dostałem swoje mucholowki na giełdzie kwiatowej w Tychach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ale pewnie regulary, a kolega wymarzył sobie dosyć rzadkie odmiany, nie spotykane w marketach.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ale pewnie regulary, a kolega wymarzył sobie dosyć rzadkie odmiany, nie spotykane w marketach.. w tamtym roku identyfikowaliście moje muchołówki i wyszło,że najprawdopodobniej są to gianty.Obojętnie jakie są to i tak mnie cieszą ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Nie wiem jak inni, ale ja widzę tylko jedną wypowiedź w tym temacie, w dodatku za autorytet w przypadku muchołówek jej nie uznaję a roślina nie była w jakims super stanie tak zeby wiarygodna identyfikacja była możliwa, no chyba ze zmieniłeś zdjęcia. W lecie daj ją na słonko, jak się wybarwi to dopiero wtedy identyfikacja ma sens. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Trudno jest określać muchołówki, klony są do siebie bardzo podobne. Większość jednak muchołówek "supermarketowych" to regularki, albo red-greeny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 własnie oglądałem mój temat i musze stwierdzić,ze naprawdopodobniej "wcięło" mi kilka zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi