Crewlers Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Pewnie większość z Was widziała już te fotki, ale dla tych którzy nie widzieli polecam obejrzeć sobie temat z cpuka http://www.cpukforum.com/forum/index.php?s...t=0&start=0 Ciekawy jestem ile kosztuje taka wycieczka...No, ale napewno do tanich nie należy. Powinniśmy kiedyś wybrać się na podobną, podzielacie moje zdanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Znajomy był na Roraimie za około 7 kPLN, ale przy wcześniejszej rezerwacji samolotu wyjdzie taniej. No cena oczywiście sprzed jakichś 3 lat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 No to nawet nie tak dużo, podobną cene trzeba zapłacić za 2 tygodnie wakacji w jakimś przyzwoitym **** hotelu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Burżuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jakoś pół roku temu widziałem ofertę takiej wycieczki do Wenezueli za ponad 6000zł więc to chyba raczej nie tanieje Jak ktoś jeszcze nie widział to niech nadrobi: albo lepiej obejrzy wszystkie 6 odcinków Prywatnego życia roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi