wojtek0018 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jakie warunki powinienem zapewnić roslinka ktore bedą na placu wiem że taki temat juz był ale tam pisało tylko o kapturkach a ja chciał bym sie spytać też o inne roslinki aha i jeszcze jedno jakie jeszcze rosliny mogą byc na placu i jak je przystosowywać? PS roslinki bedą hodowane w szklarni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Znaczy plac = podwórko ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 yes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 A jakie rośliny ? Warunki normalne , oby tylko się nie ugotowały... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 w szklarni lepiej nie hoduj może tam być zbyt wilgotno i zbyt gorąco latem lepiej wystaw sobie przed dom w takim przypadku przyzwyczajania wymagają tylko muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 (edytowane) W szklarni wilgotno tam jest bardzo sucho strasze taka pustynia no moze nei aż tak sucho jakieś 50% nie wiem nie patrzałem a niby jak przyzwyczajać roslinki? Edytowane 16 Lutego 2009 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 mnie chodzi o wilgotność powietrza bo jakoś sobie nie wyobrażam szklarni w której jest niska wilgotność roślinki przyzwyczajasz tak że na początku dajesz je na otwarte słońce na godz i każdego dnia godz więcej z tym że z moich obserwacji potrzebują tego tylko muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 a lepiej rosną na dworze czy tak samo jak w domciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 o wiele lepiej bo to w końcu pełne słońce z promieniami uv a nie przefiltrowane przez szybę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 a jak by było w tej szklarni bo ja nie mam gdzie dać na pełne słoneczko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 to by było beznadziejnie jak pełnego słońca nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Szklarnia jest zbędna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Szklarnia jest zbędna popieram szklarnia może tylko pogorszyć wystaw je sobie przed dom jak będzie ciepło.a co to za szklarnia jeśli można wiedzieć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Rośliny doskonale sobie poradzą bez szklarni, nie warto się wykosztowywać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 A ja niestety mieszkam w bloku i mam jedynie okna wschodnie i północne...Dlatego wszystko stoi pod świetlówkami Dobra, koniec użalania się nad sobą . No tak, szklarnia jest zbędna.Miałbyś z nią raczej same problemy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi