paulo09 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Witam was drodzy forumowicze ostatnio na allegro nabyłem torf na tej aukcji: http://allegro.pl/item563448207_torf_kwasn...necznik_1l.html Niestety 1/3 objętości stanowią odpady typu: kamienie,patyki,kora itp. ogólnie towar bardzo niskiej jakości. Torf ten nadaj się tylko do domieszek przy sporządzaniu podłoży do dzbanków i helek do rosiczek ,i muchołówek absolutnie nie. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ja też raz się zawiodłem, kupiłem przesuszony i pleśniejący, momentalnie gdy dostał wody, nie nadawał się do niczego, a sprzedający wydawał się godny zaufania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 31-52 litry: PACZKA POCZTOWA:42 zł, + 50zł za torf n/c Nie lepiej kupić w centrum ogrodniczym worek 80l za 12 zł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Tak się składa ,że o tej porze roku torf jest zbity (jeśli był trzymany na zewnątrz) po zimie i do niczego się nie nadaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 wystarczy go rozdrobnić w ręce i będzie ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Jak ktoś by chciał torf to ja bedę miał za jakiś miesiąc dobre jakości torf za 1 zł za litr. Jest on bez kamyczków, śmieci i patyczków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 wystarczy go rozdrobnić w ręce i będzie ok No to rozdrobnoij 30 litrów ręcznie spryciarzu wraz z kamieniami.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 a co to jest 30l? ja nie widzę żadnego problemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 No jak nie masz nic innego doroboty to sobie rozdrabniaj:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 To jest 10 min roboty, sama mam taki torf Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 ja nie mam problemu z kamieniami bo w nim nie ma kamieni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 kamieni se nazbiera na drodze za darmo, ma darmowe wypełnienie... ja za coś takiego bym soczystego negatywa pocisnął Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Dokładnie naven skoro płace to wymagam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Pewnie kolejny dzieciak chciał sie dorobić na koncie allegro rodziców... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Pewnie kolejny dzieciak chciał sie dorobić na koncie allegro rodziców... [*] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi