bados Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Witajcie Oto jakiego mój N. hookeriana wypuścił liścia Do połowy jest liść a do połowy dzbanek, pomojając tego wąsa, na którym powinien być dzban Miał tak ktoś kiedyś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Świetna ! szkoda że to tylko mutacja fajne by były takie dzbanki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No no, ciekawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Dla mnie kozak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 WoooW xD swietnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 ostatnio oderwałem małą sadzonkę hookeriany no i sami zobaczcie co zobaczyłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi