killer_88 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Moje 3 nowe nabytki: Sarracenia x redheri ? Sarracenia ??? Sarracenia x swaniana Mile widziane komentarze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Też kupiłem jakoś 2 tygodnie temu tę pierwszą, myślałem, że to alata i teraz mnie zmieszałeś Na wiosnę wstawię do id. Widać, że świeża dostawa, bo sąw niezłym stanie. Moja nawet zaczęła kwitnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Też kupiłam tą pierwszą i byłam przekonana ze to alata. Ale coż to sie jeszcze zobaczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Pierwsza na bank nie alata, nie widze za bardzo białego plamkowania z tyłu kaptura dosyc charakterystycznego dla Rehderi, ale może zle widać, cośtam niby jest, ale moja miała więcej. Zresztą w obi czystych gatunków z tych wysokich kapturów raczej nie miewają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Moja jest sporo ciemniejsza i nie widze u niej żadnych białych plamek. Zobaczymy jak w lato wygrzeje się na słońcu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 a wie ktos moze co to za kapturnica ta druga ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi