michcup Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 (edytowane) co to za sarracenia ja mam podejrzenia S.x catesbei lub S.x swaniana ale wole się upewnić dodam jeszcze że kupiona dzisiaj w obi Edytowane 7 Marca 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 S. x swaniana sądząc po tym pochylonym kapturze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 dzięki Hubu ale może ktoś jeszcze się wypowiedzieć bo chcę mieć pewność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 S. x swaniana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 ok dzięki za pomoc temat do zamknięcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 a co powiecie na purpurea x minor ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Albo mieszaniec z mieszańców... Trochę dziwnie wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi