brayan Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Muchołówka zaczęła się powoli wybudzać i wypuszcza jakby nadgryzione pędy, czy to jest normalne czy zaatakował ją jakiś szkodnik? Na red dragonie też zauważyłem podobne zmiany, ale w mniejszym stopniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 (edytowane) Hmm... nie wiem czy dobrze zaobserwowałam. Czy tak się dzieje tylko na nowych, nierozwiniętych pułapkach? Edytowane 8 Marca 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Tak, tylko na nowych, stare wydają się być nienaruszone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Troszeczkę podobne do pokąsania przez ślimaka ale jeśli tylko na nowych to pewnie jakaś wiosenna deformacja i powinna minąć jak muchołówka dostanie więcej słońca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Jest to jak najbardziej normalne:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi