jkwiatek Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam Chciałem zaprosić wszystkich na spotkanie hodowców roślin owadożernych które odbędzie sie w Warszawie 14.03.2009 w (prawdopodobnie) Promenada aczykolwiek tu miejce jest do ustalenia i proponuje gdzieś w centrum. Do odbioru będą w tym czasie rośliny z importu. Zapraszam wszystkich hodowców z Warszawy jak i z poza niej , będzie to świetna okazja do wymiany roślin oraz wymiany doświadczeń. Zainteresowanych proszę o kontakt Spotkanie będzie około godz 13 Pozdrawiam jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel18_1988 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam Chciałem zaprosić wszystkich na spotkanie hodowców roślin owadożernych które odbędzie sie w Warszawie 14.03.2009 w (prawdopodobnie) Promenada aczykolwiek tu miejce jest do ustalenia i proponuje gdzieś w centrum. Do odbioru będą w tym czasie rośliny z importu. Zapraszam wszystkich hodowców z Warszawy jak i z poza niej , będzie to świetna okazja do wymiany roślin oraz wymiany doświadczeń. Zainteresowanych proszę o kontakt Spotkanie będzie około godz 13 Pozdrawiam jkwiatek proponuje gdzieś w centrum wiadomo zawsze to centrum i tu będzie każdy miał jak trafić (mam nadzieję) i godzina spotkania może wcześniej ??.. co do wymiany to ja dopiero zaczynam zabawę to odpadam :/ chyba że ktoś będzie miał do odsprzedania lub chce może królową jednej nocy mam sadzonki niektóre już ukorzenione (zapraszam do lektury na temat rośliny : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=kr...mp;aq=f&oq= jak coś to na pw z chęcią odpowiem pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 no tak tylko pytanie gdzie w centrum ;] jakaś pizza czy coś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel18_1988 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 no tak tylko pytanie gdzie w centrum ;] jakaś pizza czy coś ? o to trzeba już pytać mieszkańców stolicy niech polecą miejsce jednak myśle że spotkać się pod dworcem lub złotymi czy czymś gdzie każdy trafi i albo wtedy kminić co gdzie i jak.... choć z doświadczenia wiem że wtdy to kiszka jest więc niech ktoś podrzuci pomysł gdzie można się przejść z miejsca spotkania i tam na spokojnie pogadać i już pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Ja proponuje spotkać sie przy wyjściu ze stacji metra centrum tam gdzie jacyś indianie zawsze grają I stamtąd udać sie gdzieś pizze czy coś takiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 (edytowane) tarasy hard rock cafe?? mysle ze centrum to lepsze rozwiazanie Edytowane 8 Marca 2009 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 tarasy hard rock cafe?? odpada mysle ze centrum to lepsze rozwiazanie tak ale będzie coś trzeba ustalić dokładne miejce pisać kto bedzie 1.jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel18_1988 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 odpada tak ale będzie coś trzeba ustalić dokładne miejce pisać kto bedzie 1.jkwiatek 2.marcel18_1988 na pewno w końcu będzie trzeba odebrać sadzonki może będzie ładna pogoda to jakieś ławeczki i już hehe a tak serio to czekam na innych propozycje się coś najwyżej ogarnie na miejscu jak się zbierzemy wszyscy tylko musimy ustalić miejsce spotkania i godzinę by się potem nie szukać ja wysiadam na śródmieściu z pkp. więc gdzieś w okolicach złotym mi pasi lub pałac kultury pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 ze złotych uderzyć można do ogrodu botanicznego UW albo tam sie umówić przed bramą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 ja tez postaram sie byc,ale nie sadze zebym mial czas zeby jeszcze jechac do ogrodu,pewnie tylko odbiore roslinki.a czemu nie hard rock??wydaje mi sie ze spotkanie w okolicach tarasow dla nikogo nie bedzie problemem,latwy dojazd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Auua, czemu jak coś się dzieje to ja siedzę w bagnie po uszy, nie wiem na pewno ale postaram się wpaść, jak mi czasu starczy to dam wam jakąś ofertę moją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 A wiec : Miejsce spotkania: Pizzeria Dominium w hali głównej Dworca Centralnego (urocze miejsce) Tam sie zbierzemy pogadamy i możemy gdzieś ruszyć Godzina spotkania 11.00 Niestety ale na szybko żadnego lokalu nie jestem w stanie wymyślić a tam będzie łatwo sie znaleźć i ruszyć w bardziej ekskluzywne miejsce Pozdrawiam Listę roślin/nasion na sprzedanie przedstawię później Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Chetnie zobacze co oferujecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel18_1988 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Chetnie zobacze co oferujecie ja niestety dopiero zaczynam więc niczym nie błysnę chyba że chcesz królową jednej nocy to mam sadzonki na wymianę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 To nie dla mnie takie kffatki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi