Skocz do zawartości

Spotkanie Hodowców Roślin Owadożernych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zaprosić wszystkich na spotkanie hodowców roślin owadożernych które odbędzie sie w Warszawie 14.03.2009 w (prawdopodobnie) Promenada aczykolwiek tu miejce jest do ustalenia i proponuje gdzieś w centrum.

Do odbioru będą w tym czasie rośliny z importu.

Zapraszam wszystkich hodowców z Warszawy jak i z poza niej , będzie to świetna okazja do wymiany roślin oraz wymiany doświadczeń.

Zainteresowanych proszę o kontakt

Spotkanie będzie około godz 13

Pozdrawiam jkwiatek

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałem zaprosić wszystkich na spotkanie hodowców roślin owadożernych które odbędzie sie w Warszawie 14.03.2009 w (prawdopodobnie) Promenada aczykolwiek tu miejce jest do ustalenia i proponuje gdzieś w centrum.

Do odbioru będą w tym czasie rośliny z importu.

Zapraszam wszystkich hodowców z Warszawy jak i z poza niej , będzie to świetna okazja do wymiany roślin oraz wymiany doświadczeń.

Zainteresowanych proszę o kontakt

Spotkanie będzie około godz 13

Pozdrawiam jkwiatek

proponuje gdzieś w centrum :) wiadomo zawsze to centrum i tu będzie każdy miał jak trafić :) (mam nadzieję) i godzina spotkania może wcześniej ??.. :) co do wymiany to ja dopiero zaczynam zabawę to odpadam :/ chyba że ktoś będzie miał do odsprzedania lub chce może królową jednej nocy :) mam sadzonki niektóre już ukorzenione (zapraszam do lektury na temat rośliny : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=kr...mp;aq=f&oq=

jak coś to na pw z chęcią odpowiem :)

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

no tak tylko pytanie gdzie w centrum ;]

jakaś pizza czy coś ?

o to trzeba już pytać mieszkańców stolicy niech polecą miejsce jednak myśle że spotkać się pod dworcem lub złotymi czy czymś gdzie każdy trafi :D i albo wtedy kminić co gdzie i jak.... choć z doświadczenia wiem że wtdy to kiszka jest więc niech ktoś podrzuci pomysł gdzie można się przejść z miejsca spotkania :) i tam na spokojnie pogadać :D i już:)

pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

odpada

tak ale będzie coś trzeba ustalić :) dokładne miejce

pisać kto bedzie :)

1.jkwiatek

2.marcel18_1988 na pewno w końcu będzie trzeba odebrać sadzonki :)

może będzie ładna pogoda to jakieś ławeczki i już :) hehe :) a tak serio to czekam na innych propozycje :) się coś najwyżej ogarnie na miejscu jak się zbierzemy wszyscy :) tylko musimy ustalić miejsce spotkania i godzinę by się potem nie szukać :P ja wysiadam na śródmieściu z pkp. więc gdzieś w okolicach złotym mi pasi lub pałac kultury

pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez postaram sie byc,ale nie sadze zebym mial czas zeby jeszcze jechac do ogrodu,pewnie tylko odbiore roslinki.a czemu nie hard rock??wydaje mi sie ze spotkanie w okolicach tarasow dla nikogo nie bedzie problemem,latwy dojazd.

Odnośnik do odpowiedzi

Auua, czemu jak coś się dzieje to ja siedzę w bagnie po uszy, nie wiem na pewno ale postaram się wpaść, jak mi czasu starczy to dam wam jakąś ofertę moją ;)

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec :

Miejsce spotkania: Pizzeria Dominium w hali głównej Dworca Centralnego (urocze miejsce)

Tam sie zbierzemy pogadamy i możemy gdzieś ruszyć

Godzina spotkania 11.00

Niestety ale na szybko żadnego lokalu nie jestem w stanie wymyślić a tam będzie łatwo sie znaleźć i ruszyć w bardziej ekskluzywne miejsce

Pozdrawiam

Listę roślin/nasion na sprzedanie przedstawię później

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.