Heimdall Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Witam Jest ktoś chętny na spotkanie hodowców roślin owadożernych na Śląsku, konkretnie Katowice? Szkoda, że stara gwardia się posypała i spotkania nie było od bodajże roku... Ale myślę, ze jest na tylu nowych i zdolnych, że coś da się zrobić Termin? To zależy ile Was będzie i komu co pasuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 (edytowane) Dzięki za poinformowanie mnie^^ Już nie pamiętam kiedy ostatnio na spotkaniu byłam [piwo z Tobą się nie liczy:P] Ciekawe kto mnie tu jeszcze pamięta. Co do terminu to się ugadamy, tylko chętnych potrzeba edit//OMG, ale avatar, trzeba by go zmienić. edit//Już lepiej... Edytowane 12 Marca 2009 przez Riv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Pamiętamy, pamiętamy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ja tez pamietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 (edytowane) coś tam pamiętam termin.... ....zalezy jaki Edytowane 13 Marca 2009 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Dzięki za poinformowanie mnie^^ Już nie pamiętam kiedy ostatnio na spotkaniu byłam [piwo z Tobą się nie liczy:P] Ciekawe kto mnie tu jeszcze pamięta. Co do terminu to się ugadamy, tylko chętnych potrzeba edit//OMG, ale avatar, trzeba by go zmienić. edit//Już lepiej... Eeee... a kim jestes? BTW. Moze uda mi sie przyjechac na swietochlowice, kumpel zaproponowal :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 własnie moze w świętochłowicach zrobić jakieś spotkanko na giełdzie oczywiście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A nie lepiej w czerwcu? Teraz się nie wybieram ale w czerwcu, dołożę wszelkich starań by się pojawić. Będzie więcej roślin i w ogóle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 No to spotkanie w Świonach możemy zrobic Jakieś większe propozycje? Knajpa czy cos? PK jesteś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 jestem temat sledze aczkolwiek nieregularnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Jak coś to można mnie poszukać na Świonach, namiar na PW jak ktoś chce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi